Skjorte: Bon’a Parte (modtaget i gave) Jeans: H&M. Støvler: Bianco. Ur: Daniel Wellington. Taske: Gucci.
Billeder af: Astrid Hovman.

Glædelig fredag! Åh, jeg har virkelig glædet mig til denne weekend. Både fordi der sker nogle rare ting – blandt andet skal både A og jeg til personale julefrokost i dag, og på søndag skal vi traditionen tro til 1. søndag i advent hos A’s familie. Men det jeg har glædet mig aller mest til, er faktisk at komme ind i december måned. For nu er det jul!

Jeg ved ikke hvad det er. Måske fordi det er vores sidste jul “alene” sammen. Men jeg har bare glædet mig ekstra meget til jul i år. Og hele december generelt. Jeg kan bare mærke at det bliver en god jul i år. Vi har allerede købt de første par julegaver. Vi er begyndt på lidt planlægning til juleaften – A og jeg holder hoster vores første jul, som vi altid har haft aftalt at gøre, når vi fik vores nye hus. Så vi får 6 mennesker og 3 hunde på besøg, til en travl og dejlig jul.

Og så er det jo officielt tilladt at spille julemusik fra i morgen af. Ja tak!

I dag vil jeg snakke lidt om graviditet og tøj. Jeg elsker mode, og jeg elsker at mødes med veninder for at tage mode billeder til hver vores blog. Dog vil jeg sige, at jeg i øjeblikket kæmper lidt med at være komfortabel foran et kamera, med så mange ekstra kilo som jeg slet ikke er vant til. Jeg har måske endda fået lidt dårlig selvtillid af det? For det er altså virkelig svært at bevare fatningen, når intet tøj efterhånden passer mere og man kun kan gå i de samme to par jeans og tre toppe.

Forleden var jeg ude med Astrid for at tage disse billeder, og jeg følte bare ikke for det. Jeg havde så svært ved at slappe af foran kameraet, hvilket også kunne ses på langt de fleste af billederne, hvor jeg faktisk bare ser mærkelig og anspændt ud. Det er ikke fordi jeg selv kigger på en gravid kvinde, og tænker “hold da op, hun er godt nok stor”. Men det er sådan jeg selv føler mig, og når jeg altid har været i den normale skala, så har det været lidt et selvtillids knæk, pludselig at veje ti kilo mere end normalt.

Og hvad gør man så med tøj, når intet føles rigtigt? Det skal ikke være for stramt, for det er ubehageligt. Men heller ikke alt for løst, for så ligner jeg bare et telt med ben.

Jeg har været heldig at få sponsoreret en masse tøj fra Bon’a Parte. Og det kom virkelig som kaldet! Helt i starten af min graviditet, investerede jeg i to par jeans fra H&M’s gravid afdeling, og de har virkelig været min redning, så jeg ikke render rundt i leggings hver eneste dag. Men jeg var ved at løbe lidt tør for toppe at style, da de alle sammen er ved at være for korte. Så alt mit tøj fra Bon’a Parte, har jeg bestilt i en størrelse 38 – en størrelse større end hvad jeg normalt bruger – i håb om at jeg så kunne bruge det lidt hen i graviditeten. Og det har da virkelig også hjulpet lidt på selvtilliden, at have lidt pænt tøj at tage på igen.

Se eventuelt også dette indlæg, hvor jeg deler nogle andre favoritter.

Jeg vil sige at det er en igangværende sag med selvtilliden, og jeg kæmper stadig for at få den tilbage. Men det har dog hjulpet med det rigtige tøj og et par styling tips til den voksende mave.

4 tips til styling af graviditets bulen.

  • Komfort. Det aller vigtigste punkt, hvis du spørger mig. Føler du dig ikke godt tilpas i dit tøj, så vil du heller ikke se tilpas ud. Jeg føler mig bedst tilpas i et par jeans og en lidt løs top, så det er oftest det jeg har på til hverdag. I min tidlige graviditet havde jeg det også godt i kjoler, men i takt med at maven vokser, og kjolerne derfor bliver løsere, føler jeg mig bare mere hval-agtig og ikke tilpas. Så først og fremmest skal du finde det, som du føler dig tilpas i.
  • Lag på lag. Dette er nok nemmest i de koldere måneder, ligesom nu, hvorfor jeg også er ret glad for at være gravid nu og ikke om sommeren. Men flere lag, kan forlænge dit brug af dit normale tøj, inden du er nødt til at investere i nyt graviditets tøj. Jeg har en sort og en hvid lang strop top, som jeg ofte bruger indeunder mine bluser og trøjer. Så selv hvis min bluse måske er lige en tand for kort efterhånden, så kan jeg have en sort tynd top indeunder, og ingen vil lægge mærke til at den måske er lige på nippet.
  • Cardigan og blazer. Jeg bruger ofte en form for cardigan, udover min top eller t-shirt. Simpelthen for at skjule den voksende mave og de alt for store bryster. Hvis jeg skal noget lidt mere fancy end bare på arbejde, kan jeg godt lide at bruge en sort blazer, som egentlig er figur syet. Godt nok kan jeg ikke lukke den, men den giver alligevel min krop sin gamle timeglas form, i stedet for den søjle form jeg efterhånden har fået.
  • Accessories. Smykker, hatte, tasker, tørklæder. Alt kan bruges. Ofte pifter jeg et outfit op med accessories, da et klassisk jeans-top-cardigan look, hurtigt kan se en smule kedeligt ud. Og så kan det flytte fokus, hvilket jeg også er stor fan af. Især her når det er koldt, styler jeg tit mit outfit med et tørklæde i en fin farve eller med et fint mønster, til at bryde looket.

Og så vil jeg ellers begynde at finde ud af hvad jeg skal have på til personale julefrokosten. Egentlig havde jeg tænkt mig at prøve med en kjole, men mon ikke jeg ender med mine troværdige jeans, en hvid t-shirt og en sort blazer?

Hav en rigtig fantastisk fredag!