Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Mofibo

Glædelig bag jul! Okay, der er gået et par dage, men jeg har dog haft en smule travlt. Hytten har været fyldt med mennesker de sidste par dage. Faktisk havde vi kun i går helt uden gæster, da mine forældre tog hjem d. 26 og her til aften fik A besøg af en ven fra London, der bor hos indtil d. 3 januar. Så der er knald på hytten, og tiden flyver bare af sted i øjeblikket. Måske en smule for hurtigt? Jeg synes i hvert fald ikke rigtig at jeg kan følge med..

Jeg er så småt begyndt at forberede mig til det nye år. Der er en masse baby relaterede ting, der skal på plads. Der skal laves en plan over kommende blog indlæg, hvis jeg skal have bloggen til at køre som jeg ønsker det. Og der er allerede en del venne aftaler, der skal presses ind, inden lille manden vil melde sin ankomst i marts. Og så er jeg altså en af dem, der godt kan lide at skrive nytårforsætter for mig selv. Ikke nogle store, men små ‘goals’ som jeg håber at kunne holde. Som for eksempel at læse flere bøger.

Jeg elsker at læse! Men det er dog sjældent at jeg synes at jeg har tid til at sætte mig ned, og få læst nok sidder til at jeg kan komme igennem en bog på en nogenlunde tid. Og her er jeg virkelig blevet glad for lydbøger. Og podcast. Men i øjeblikket, hører jeg mest lydbøger når jeg er ude at køre, gør rent, laver mad og så videre. Jeg tror at jeg er kommet igennem omkring tyve bøger i det her år, og det har udelukkende været på grund af mit abonnement hos Mofibo, der giver adgang til over 60.000 forskellige e- og lydbøger.

Og det giver virkelig en god anledning til at komme igennem en masse bøger. Nu lytter jeg mest til bøger, men der er selvfølgelig også mange e-bøger, og her bruger jeg ofte min iPad til at læse dem. Blandt andet har jeg læst bøgerne Hygge og Lykke, som er rigtig gode at læse da der er mange billeder og illustrationer i. Men lydbøger – og især dem læst op af forfatteren selv, som for eksempel Papmache Reglen – er mine yndlings.

Så det er min hemmelighed til at læse (lytte) mange bøger, det er Mofibo. Og de har også et par podcast derinde, hvis man er mere til det. Så der er uendelige muligheder for at finde noget, der kan interessere dig. Og som en lille sen julegave, har jeg fået en kode, der give dig hele 30 dages gratis abonnement til Mofibo. Brug koden YoHype30, og se om ikke et abonnement kunne være noget for dig også.

Er du mest til e- og lydbøger eller fysiske bøger?