Reklame

Pacifica Hot Vegan. Pacifica Coconut Probiotic. Avéne Eye Contour.
Avéne Ystheal Eye & Lip Contour. Collagen Eye Masks. Jaderuller.

Hej søde piger og velkommen tilbage til bloggen. Og glædelig jul! Kan man ikke godt sige det nu, når der kun er en dag til jule aften? I går var familien og jeg i Tivoli, for at se de flotte lys og få lidt gløgg (eller kakao i mit tilfælde..) Det er godt nok mange år at jeg sidst har været der til jul, men det er bare så hyggeligt og flot! Til trods for de utrolig mange mennesker.. I dag har A og jeg været hjemme hos nogle venner for at ønske god jul, mens mine forældre har været i fuld sving i vores køkken, med at bage al verdens lækre jule småkager. Og så er vi ellers så småt ved at være klar til jule aften.

Som du måske så på et af mine seneste instagram billeder, så har jeg fået mig en ny hudpleje rutine, til at bekæmpe træt og tør hud. Og da det jo er en rimelig udbredt ting, tænkte jeg at gå lidt mere i dybden med det hele her på bloggen.

Cirka to gange om ugen, bruger jeg en ansigts maske. Jeg er blevet rimelig vild med denne lækre ‘vegan’ sag, der både indeholder sort peber og ingefær, der hjælper til at afslappe, stimulere og rense huden i dybden. Masken skal sidde mellem 5-15 minutter, og her kan jeg godt lide at bruge en øjen maske, til at hjælpe på render under øjnene. Og med en lille bebs i maven, der elsker at slå kolbøtter om natten, så har renderne efterhånden taget til under øjnene. Og det er ikke alle render, som makeup kan dække.

Efter maskerne, bruger jeg øjen og læbe serum fra Avéne. Det er ikke fordi jeg har så betydeligt mange rynker endnu, men det skader jo aldrig at forbygge det. Og herefter bruger jeg min jaderuller til lidt ansigts massage. Kender du ikke til en jaderulle endnu, så kan du altid læse lidt mere om det her. Men jeg kan i hvert fald se at min hud er blevet en del pænere og fastere, efter jeg er begyndt at bruge den små 5 minutter hver morgen.

I øjeblikket bruger jeg denne ansigts creme af samme mærke som ansigts masken. Cremen giver huden en masse fugt, selvom den trænger relativt hurtigt ind. Den kan både bruges som dag creme og nat creme, hvilket jeg også har gjort de sidste par dage. Den dufter helt fantastisk af kokos, og et kæmpe bonus er jo bare at den er helt vegansk og ikke testet på dyr. Jeg slutter af med en øjencreme, for at komme de trætte øjne til livs. Og jeg kan tydeligt se forskel på de dage hvor jeg får brugt cremen og på de dage hvor jeg ikke gør. Har jeg en dag med ekstra hævede øjne, bruger jeg blandt andet også min jaderuller, til at fjerne lidt af hævelsen.

Har du nogle gode hudpleje rutiner eller produkter?

Hvis ikke jeg når at opdatere bloggen i morgen, så vil jeg hurtigt benytte lejligheden til at sige rigtig glædelig jul til jer alle sammen! Jeg håber at netop Du får den bedste jule aften, med alle dine kære, lækker mad og gaver.