Indlægget og konkurrencen er udviklet i samarbejde med Philips.

Puha, hvor er det bare blevet mørkt og koldt lige pludselig. Efterårets charme med skiftende farver og mildere temperaturer, er blevet udskiftet med bare træer, regn og frost om morgen. Øv med øv på. Jeg synes ikke helt at jeg var færdig med at nyde efteråret. Men det betyder jo selvfølgelig bare at vi nærmer os jule tiden med hastige skridt, og dét er ikke til at kimse af.

Sidste år havde jeg rigtig svært ved at finde julestemningen og jeg nåede faktisk aldrig helt i det rigtige julehumør. Men i år er det på en eller anden måde anderledes. Jeg glæder mig så meget til december måned. Julemusik. Klementiner. Pyntede hjem. Lyskæder. Juleskum. Julemaden. Varm kakao – da jeg jo i år desværre ikke kan nyde så meget af gløggen. Julefrokoster. Gaver. Og julehygge generelt. Ej, det bliver så godt!

Og julen bringer mig til ‘den nye blogs’ første konkurrence – wuhu!

For en lille måneds tid siden, modtog jeg en steamer fra Philips. Jeg har aldrig ejet en steamer, men altid hørt fra mine veninder – især Astrid – hvor glade de har været for deres. Faktisk har vi aldrig haft et strygejern i huset, hvilket til tider har gjort det lidt problematisk, når vi for eksempel har skulle til et finere arrangement, og har måtte troppe op i en krøllet skjorte eller kjole. Ikke et godt look.

Så jeg var meget spændt på at modtage min steamer, og jeg må sige at jeg er imponeret og ovenud lykkelig for vores nye hus gæst – når den er så stor, så skulle jeg lige vende mig til at have den stående der i hjørnet, da den om natten godt kan ligne en hel person, haha!

Med en Philips steamer kan du opfriske dit yndlingstøj og forlænge dets levetid ved hjælp af varm damp. Den kan anvendes på alt fra sarte silkestoffer til overtøj eller gardiner uden risiko for brændemærker. En steamer er perfekt til sarte materialer og stoffer, der er vanskelige at stryge, og derudover slipper du for alt besværet med at finde strygebrættet frem.

Den beskrivelse fik jeg med min nye steamer, og det lyder jo rimelig lovende, ik? Den er perfekt ti at udglatte alle former for krøller og rynker – og ja, jeg har faktisk testet det på næsten alle former for stof og beklædnings del, bare for at være sikker i min sag. Den kan selvfølgelig ikke lave presse folder som et strygejern kan, men det må jeg indrømme at vi heller ikke gør os så meget i herhjemme.

Og du har nu mulighed for at vinde en lignende steamer, til en værdi af 1899 kroner!

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en ekstra steamer, til en af mine læsere.

Ja, den kan simpelthen blive din. Eller den kan blive den perfekte gave til din mor, søster, veninde eller en helt fjerde. Jeg er i hvert fald sikker på at det kunne være en gave, der ville være meget kærkommen i de fleste husholdninger.

Hvordan vinder du den så? 

  • Svar på følgende spørgsmål: Hvor stort et dampudslip har Philips ComfortTouch steamer? (pssst, du kan finde svar på det lige her)
  • Følg bloggen på instagram. Følg Philips Nordic på instagram.
  • Læg en kommentar med dit svar – husk at skriv din email, så jeg kan kontakte vinderen

Og det er det. Easy peasy. Konkurrencen slutter søndag d. 16 december, hvor vinderen vil få direkte besked. Jeg håber at du vil deltage – held og lykke.