Produkterne er modtaget i gave fra SIGR

Ah, hjemme igen. I egen stue, med egen mand og tilhørende hund. Jeg kom hjem lørdag aften efter en uges tid i det tyske og endnu en gang må jeg erkende, at ude er godt men hjemme er bestemt bedst. Hele dagen i går, gik med ren hygge. A havde været så sød at lave morgenmad til min mor og jeg (hun kørte mig hjem om lørdagen, og tog tilbage igen i går) og bagefter brugte vi et par timer på sofahygge med hund, mandariner og tv serier. Jeg fik reddet mig en dejlig forkølelse og feber mens jeg var i Tyskland, som jeg stadig ikke er kommet helt af med, så det var rart med et par timer på langs. Senere tog vi til Bakken, for at få lidt Gløgg og kakao – men her må jeg dog indrømme at det slet ikke kan måle sig med de julemarkeder, som de har i Tyskland.

Og så er der ellers kun én uge til juleaften. Andre end mig, der virkelig glæder sig? Det bliver vores første ‘rigtige’ jul. Altså den første juleaften, som vi faktisk selv sørger og står for. Vi lægger hus til, vi pynter op, vi laver maden. A’s forældre og mine forældre kommer, sammen med hans farmor og farfar – og så tre styks hund. Der bliver med andre ord, fuldt hus. Og jeg glæder mig så meget.

Og netop ved emnet om jul, kommer emnet om julegaver også. I mange år har min side af familien ikke givet julegaver til hinanden. Ikke fordi vi ikke vil give gaver til hinanden, men fordi vi aldrig rigtig ønsker os noget og derfor ender med at give en masse ragelse. Hvor imod det er en stor del af aftenen, i A’s familie. Og efter et par år i hans familie, er jeg helt klart også hoppet ombord på gave traditionen igen. For det er da hyggeligt og utrolig rart både at give og modtage gaver fra folk man holder af.

Men det er jo ikke altid at folk ønsker sig noget bestemt, og hvad skal man så give dem? Hvis du sidder i samme suppedas, så har jeg måske en idé til din kæreste, mand, bror, far eller en anden mand i dit liv.

Jeg (og min mand) har været så heldige at modtage dette sæt fra SIGR, der er 100% dansk produceret, efter to års samarbejde mellem førende producenter, dermatologer, kosmetologer og barberer. Du finder naturlige ingredienser som kamille, hvedekerner, morgenfrue og mandler, som alt i alt udgør hudplejeprodukter til manden, der søger kompromisløs kvalitet uden kemiske tilsætningsstoffer.

Og hvis dét ikke er appellerende nok, så ved jeg ikke hvad er.

Denne boks indeholder alt hvad manden skal bruge, for at give huden velvære og elasticitet. Og ja, jeg ved godt at det måske ikke er alle mænd, som går lige meget op i hudpleje – min egen mand har selv været lidt svær at overtale – men hvis man endelig skal forsøge at introducere dem til luksusen ved hudpleje, så er denne The Basics pakke det helt perfekte bud.

Boksen består af en ansigts rens, ansigts creme og en body lotion. Ansigts rensen vasker huden fri for fedt og skidt, samt indeholder en helende B-vitamin, der reparerer og styrker huden, og holder den sund og stram. Ansigts cremen er bygget på en formel, der gør huden blød og hydreret. Ansigtet holdes frisk og fugtigt, mens det høje vitamin indhold sørger for at huden er blød, smidig og velplejet. Body lotionen er skabt til at fugte alle hudtyper og efterlader huden blød og smidig. Det høje indhold af shea butter beriger huden med fugt og vigtige A og E vitaminer. Der er altså mange gode grunde til at give manden i dit liv, et lækkert gave sæt i julegave, da det er en gave, der vil glæde i mange, mange dage.

Nu har min mand jo så allerede fået denne gave, men hvis ikke, så ville den i hvert fald ligge under juletræet og vente på ham til på mandag. Han har aldrig været en, der går forfærdelig meget op i hudpleje, men efter han har fået fuldskæg og er begyndt at gå op i at pleje dét, så er jeg sikker på at resten nok også skal komme snigende før han ved af det. 

I hvert fald, så håber jeg at det kan give lidt gaveidéer til dig, der står og mangler den perfekte gave, til manden som har alt. Hav en dejlig mandag og start på den næst sidste uge i året.