Find ‘RaisingTheNugget’ lige her

Da jeg var gravid, var jeg helt klar med meningen; jeg bliver ikke en af dem, der kun lægger ting op af mit barn. Men lige pludselig blev det godt nok svært at snakke om andet og selvom billederne ikke var af Oskar, så havde teksten på instagram noget med ham at gøre. Men nu ved jeg at jeg har veninder og garanteret også læsere (følgere) der ikke synes det er lige spændende at følge med i moder livet, så jeg har simpelthen lavet en separat instagram profil, hvor jeg tillader mig at dele og snakke om ham, ligeså meget som jeg vil.

Det hele går naturligvis ikke op i lille manden, der er en god portion livsstil indover det også, så hvis du vil følge den mere personlige side, så kunne det være at den nye profil er noget for dig.
Nu er tippet i hvert fald givet videre 😉