Altså. Da jeg oprettede det første indlæg Fredags Tanker, var det jo faktisk meningen at det skulle blive en ugentlig ting. Det indlæg blev oprettet den 11 januar – og da lille manden kom en lille uges tid senere, ja så røg hele planlægningen. Jeg ville tilmed have haft dette indlæg oppe i går, hvor det jo faktisk var fredag, men jeg har efterhånden fundet ud af (og så småt begyndt at acceptere) at når du har en lille nyfødt, så kan du planlægge ligeså meget som du vil, men han sætter altså dagsordnen. Så derfor kom indlægget først op i dag. Ups.

Jeg tænker på:

● Hvor glad jeg blev i morges, da jeg endelig kunne få min vielsesring på igen! Syv uger efter fødslen, har jeg endelig smidt så meget væske i kroppen, at mine pølsefingre så småt er begyndt at blive slanke igen. Min krop er også, mere eller mindre, tilbage til oprindelig form, dog med lidt mere hud end før, som jeg håber bliver lidt strammere med tiden. Men uanset hvad, så er jeg sgu bare imponeret over kvindekroppen og hvad den kan præstere. Det er utroligt!

● Hvor godt jeg har det i øjeblikket. Jeg har kæmpet lidt med en fødsels depression i et par uger nu, men det er virkelig begyndt at gå den rigtige vej. På et tidspunkt vil jeg lave et indlæg om det hele, da jeg mener det er vigtigt at snakke om, men i mellemtiden kan du følge lidt med, ved at følge min nye instagram profil lige her.

● At Oskar allerede er syv uger gammel. Hold nu op. Da jeg var indlagt på hospitalet med ham, så gik de tre uger meget langsomt. Men nu når jeg ser tilbage på det, så er tiden virkelig fløjet af sted. Vi har allerede været hjemme med ham i en måned, hvor de to sidste uger har været fuldstændig uden hospital. Han får selvfølgelig besøg af en sundhedsplejerske nu, men det er så meget mindre stressende, end at skulle pendle frem og tilbage til hospitalet hele tiden. Så nu er han bare ligeså stor som hvis han var født til tiden – hvilket ville være om en uge – og han vokser så hurtigt, og klarer sig så godt. Vi er mega stolte af ham!

● At det i dag tog mig næsten seks timer, at lægge ny neglelak. Dagene går bare så stærkt (nuvel, vi kom også først op ved tolv tiden, da nogen synes de skulle holde fest hele natten, i stedet for at sove) og da Oskar synes han vil have opmærksomhed hver halve til hele time nogle gange, så tager det lang tid at lakere klørerne, så det ikke ender med at smitte af på ham. Farten har gjort at et par af dem ikke er blevet så gode, men pyt, det er der sikkert ingen, som lægger mærke til.

● At jeg har afsluttet endnu en serie. Det er næsten pinligt så mange serier, jeg har set siden hospitalet. Riverdale, New Girl, The Umbrella Academy, Working Moms, Gotham. Jeg har haft meget tid, lad mig sige det sådan. Men nu er jeg altså lige blevet færdig med en serie, og ved ikke hvad jeg skal gå i gang med nu. I mellem tiden er jeg begyndt at spille Spyro – kan du fornemme at tiden går lidt langsomt, med en lille fis, der ikke må komme ud ad døren endnu? Men jeg leder efter en ny serie at gå i gang med. Så hvis der er nogle foreslag, vil de blive taget imod med kyshånd.