Fredags tanker #1

in Personligt, januar 11, 2019

Glædelig fredag! Årh, jeg har glædet mig lidt til weekenden denne gang. Nu er jeg jo på barsel, så det er ikke fordi jeg har den samme fornemmelse af hverdage og weekender i øjeblikket, men stadig elsker jeg weekenderne, da jeg kan mærke forskellen på min kære mand, der har knoklet løs en hel uge. Denne weekend har vi også nogle dejlige planer, hvor både lørdag og søndag er booket op med venne besøg. Så skønt!

I dag tænkte jeg at starte en lille føljeton på bloggen. Med overskriften “fredags tanker”, som du måske har gættet. Jeg vil gerne gøre bloggen så personligt som muligt, hvorfor dette indlæg er blevet til for at dele nogle af mine mange tanker, som jeg render rundt med i øjeblikket. Jeg håber at du vil tage godt imod det.

Jeg tænker på:

● Hvor meget jeg glæder mig til at træne igen! Ja, det er ikke noget jeg havde regnet med at jeg ville tænke, men jeg glæder mig virkelig til at kunne bevæge mig ordentligt igen, uden at få konstante smerter i mave, ryg og underliv. Man må jo gerne træne under sin graviditet, hvis man vel at mærke bare gjorde det før man blev gravid også. Og det kan jeg ikke ligefrem prale af.. Så ingen træning – men jeg glæder mig til at det kommer til at ske.

● At jeg savner mit lange hår.. Åh, den konstante indre kamp med hvorvidt jeg vil have langt eller kort hår. Da A og jeg blev gift sidste september, klippede jeg mit hår kort, for at prøve noget nyt (kort og kort, en lang page..) Så voksede jeg det langt igen, for senere at fortryde og klippe det kort igen. Og nu fortryder jeg selvfølgelig igen, og vil faktisk bare have det langt. Det kommer især af at jeg har kigget gamle billeder igennem, og faktisk bare synes at langt, brunt hår klæder mig bedst. Så ingen klipning til mig!

● Hvor træt jeg er af at være gravid.. Forstå mig ret. Det er utroligt at følge med i kroppens udvikling – og ikke mindst babys udvikling. Det er tilmed hyggeligt at mærke de spark han kommer med, men nogle gange bliver jeg bare træt. Som i dag.. Hvor jeg intet overskud havde og ikke kunne finde det frem hele dagen. Jeg har fået indre blå mærker, at babys konstante spark i højre side. Og jeg føler mig bare generel utilpas. Der er to måneder til termin, men nu må baby gerne til at skynde sig lidt.

● At jeg har tilbragt alt for meget tid på sofaen med at se serier. I hvert fald efter at jeg opdagede at alle sæsoner af Vampire Diaries er på ViaPlay, og så tog det ligesom fart. Jeg indrømmer gerne at det er min guilty pleasure og jeg elsker (!) den serie. Men samtidig ser jeg frem til at jeg er færdig med serien om små ti afsnit, så jeg måske kan begynde at være en smule mere produktiv i stedet for at være en sofa kartoffel?

● Hvor tykke mine små pølsefingre efterhånden er blevet. Ligesom mine håndled og mine fødder. Amen, jeg kan jo ikke engang passe mine normale sko mere. Og jeg er ikke engang slemt plaget af vand i kroppen. Jeg føler virkelig med de kvinder, der lider af meget væske under deres graviditet. Jeg glæder mig til at kunne have min vielsesring på igen, i stedet for bare at have den i en kæde. Fik jeg sagt at jeg er lidt træt af at være gravid nu?