Julen 2015, købte jeg en tur til Paris, til Anders og jeg over Valentins dag (ja, jeg elsker faktisk den helligdag!) Og vi havde den bedste tur. Paris er virkelig så smuk og romantisk en by, og jeg har lige siden ville elske at komme tilbage. September 2017 tog vi til Budapest på vores bryllupsrejse. Vi er oftest på by rejser, da det er mest vores stil. Og det var ligeså stor en oplevelse.

En af de ting, vi virkelig fik øjnene op for i Budapest, var Eggs Benedicts. Oh my.. Vi besøgte den lille farverige restaurant Cirkusz to gange under vores ophold, bare for at bestille det samme igen og igen. Og siden da, har vi været på jagt efter de perfekte Eggs Benedict herhjemme – hvilket er en del sværere end det lyder..

I fredags fandt vi et gavekort, som vi besluttede os for at bruge til lidt brunch. Gavekortet var gyldigt til alle Cofoco’s restauranter, men da jeg så Les Trois Cochons hjemmeside – og ikke mindst billederne af indretningen – var jeg slet ikke i tvivl om at det var dér vi skulle hen.

Da vi trådte ind hos Les Trois Cochons, var det som at træde tilbage til en café i Paris. De har virkelig gjort et godt stykke arbejde med indretningen af stedet. Vi valgte at sidde ved vindues pladserne, for at studere mennesker – vores yndlings beskæftigelse når vi spiser. Og imens fik vi selvfølgelig et par Eggs Benedicts, samt jeg fik en vaffel og A fik chia grød. I selskab med en æblemost og to kaffer.

Amen altså, det var morgenmad i verdens klasse. Og det bragte både minder fra Paris men også vores bryllups rejse til Budapest, så det var virkelig en vidunderlig oplevelse at være der. Og virkelig et anbefalelsesværdigt sted, hvis du selv står og mangler et lækkert brunch sted.