En ny begyndelse

in Personligt, november 11, 2018

Udfordringer gør livet interessant og at overkomme dem gør livet meningsfuldt – Joshua J. Marine

Hej med dig – og velkommen til min nye blog! Ja, nye blog. Måske kan du nikke genkendende til ‘Kaffe og Kjoler‘? Det var i hvert fald navnet på min gamle blog – som nogen dog besluttede sig for at hacke og den er nu umulig for mig at komme ind på igen (hvis der skulle sidde en IT klog derude, så skriv da endelig hvis det er så noget som du kan finde ud af..) Den gamle blog havde jeg haft i næsten halvandet år, så det er virkelig trist at miste så meget data og godt indhold – men der skal dog mere end dét til at slå mig ud, så lad mig da bare starte på en frisk!

Hvis det er første gang du stifter bekendtskab med mig, så hej! Mit navn er Emma. Jeg er 28 år, bor i Slangerup sammen med min mand og vores fælles franske bulldog, Manny. Til dagligt arbejder jeg på et hotel på Amager, hvor jeg sidder som Office Coordinator (den klassiske Back Office Bitch..) Jeg har været i faget i små ti år, og har været rundt på forskellige hoteller i København og prøvet en del forskellige stillinger. Og jeg er kommet frem til at BOB’en, passer helt fint til mig.

Min fritid bruger jeg så meget på min blog. Jeg elsker at mødes med veninder til kaffe og photoshoots, redigere billederne og lave noget indhold ud af det, som jeg tror er interessant for andre at læse. Og hvis det så ikke er, så er det i hvert fald sjovt for mig at skrive – og det er jo ligesom hele pointen i det, ik?

Åh, nå ja – så skal vi være forældre til en lille dreng til marts. Jeg er nemlig gravid med vores første barn og er i skrivende stund 22+3 uger henne (hvilket i normal sprog betyder 23. uge) For en førstegangs gravid, er det en helt særlig oplevelse. Både på godt og ondt, men jeg må sige at der heldigvis har været flest gode ting ved graviditeten og jeg er faktisk sluppet ret billigt. (7, 9, 13..) Så du kan godt forvente at der kommer en hel del indhold om baby. Jeg har altid drevet en livsstilsblog og derfor ikke sat mig fast på et bestemt emne, så jeg håber ikke at gamle følgere vil føle at det er et alt for stort svigt på mit brand – og jeg håber at nye følgere vil nyde rejsen sammen med mig.

Jeg glæder mig i hvert fald til at dele den med dig.