Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bon’a parte.

Sweater / Kjole / Skjorte

Hej alle sammen, og velkommen tilbage til bloggen. Der har været lidt stille de sidste par dage, men det er simpelthen fordi jeg ikke har fået oprettet en ordentlig blog kalender endnu. Hele weekenden blev brugt på at tømme min mormors hjem, sammen med mine forældre A. Hvor det resterende tid ellers er blevet brugt på en masse arbejde – og når man så ikke har været flittig nok til at lave en ordentlig stak billeder og indhold på forhånd. Ja.. Så kommer der altså lidt stille perioder. Samtidig går jeg også stadig og døjer med lidt graviditets komplikationer – som du kan læse lidt mere om i dette indlæg.

Men det er slet ikke det, som det skal dreje sig om i dette indlæg. Det er nemlig den tid på året igen, hvor butikker og online shops, begynder at sætte alle deres lækre ting på udsalg, til Black Friday.

Og ærlig talt, så kunne jeg gå ekstra meget amok i år. Både i de utallige baby items, som vi stadig mangler at købe – men også bare i tøj til mig selv, da maven er begyndt at blive så stor, at det kan være svært at finde noget at mit normale tøj, der passer mere. Lige her vil jeg faktisk mene at jeg er rigtig heldig at være gravid i de kolde måneder, så jeg kan pakke mig ind i en masse sweaters, der sagtens kan bruges igen når jeg har født og (forhåbentlig) får min slanke krop tilbage igen.

Så jeg har fået bestilt en hulens masse sweatre og kjoler hjem fra Bon’a parte. Det er ikke første gang jeg modtager noget fra dem – I kan måske huske disse lækre støvler? Jeg har i hvert fald altid været tilfreds med mine ordre fra dem og denne gang er jeg så heldig, også at kunne dele lidt med jer.

Jeg har nemlig fået en kæmpe rabatkode til hele Bon’a parte’s hjemmeside, til mine skønne følgere.

Brug koden EMMA50 og få hele 50% på dit køb – gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer.

Koden gælder fra i dag, til og med torsdag d. 22 november. Så I får altså tidlig adgang til deres produkter, før alle andre.
Hvor lækkert er det ikke??

Selv er jeg blevet helt vild med denne smukke kjole, med blomster print. Jeg købte den med vilje en størrelse for stor – faktisk har jeg gjort det med alt tøjet – for at være sikker på at jeg kan bruge den de næste fire måneder også. Jeg synes simpelthen at den er så smuk! Og den grå sweater er nok den blødeste sweater jeg ejer på nuværende tidspunkt – og der er jo ikke noget bedre end en varm, blød sweater, når vejret er så koldt og blæsende som det er i øjeblikket.

Så tag endelig et smut forbi deres hjemmeside, og se om de ikke lige har dén bluse som du jo står og mangler.
Hav en dejlig tirsdag.