Alle produkterne er modtaget i gave – alle holdninger er mine egne.

Kender I det, når man har en mandag på en torsdag? Som det A menneske jeg er var engang, havde jeg i går aftes sat uret til kvart i fem, så jeg både kunne nå et langt bad og lave lidt lækker morgenmad, og stadig kunne nå at køre hjemmefra klokken seks, inden trafikken starter. Som det B menneske, min kære graviditet har gjort mig til, havde jeg slukket alarmen i søvne. Overhørt min mands to alarmener. Og kom først op halv seks. Shit. Jeg nåede da et bad. Men ikke at vaske hår – som efter to dage uden vask nu, virkelig godt kunne trænge. Jeg kastede yoghurten i hovedet, og kørte hjemmefra tyve minutter over seks. Hvilket resulterede i at jeg kom tyve minutter for sent på arbejde. Amen altså – må jeg godt spise is og gå i seng igen nu??

Nå. Men jeg vil først og fremmest bare sige tusind, tusind TAK til alle jer, der læste med i går, da jeg delte 6 ting, du ikke bør gøre eller sige til en gravid. Jeg har fået så mange søde beskeder både fra venner, familie og andre søde læsere, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Hvor er I bare søde!

I dagens indlæg, skal det handle lidt om hudpleje. Egentlig har jeg før delt dette på min gamle blog (Kaffe og Kjoler) men da den jo nu er ikke eksisterende, så vil jeg dele det igen – for det fik nemlig også rigtig god respons sidste gang.

Jeg har aldrig rigtig døjet med dårlig hud. Selvfølgelig har det været en teenager periode, hvor der var et par udbrud, men jeg vil egentlig se mig rimelig heldig på den front og har aldrig lidt af acne eller meget svære hudproblemer. Lige indtil jeg blev gravid.. Hold nu fast, hvor gik min hud amok. Det var næsten sådan, at jeg time for time kunne se flere og flere urenheder pippe frem i mit ansigt. Og det synes som om at det ingen ende ville tage.

Som om at det ikke var nok, så har det også spredt sig til hals, bryst, nakke og ryg. Jeg kan næsten ikke få hænderne ned, af ren begejstring. Nogle får den klassiske “graviditets glød” – jeg har ikke været så heldig lige på den front.

Dog var jeg så heldig at de søde mennesker hos Pierre Fabre ved en tilfældighed opdagede mit problem, og tilbød at jeg kunne prøve nogle af deres produkter, for at se om det måske kunne hjælpe mig. Og dét kunne det virkelig. Jeg fik tilsendt en serie uden unødvendige tilsætningsstoffer, og som er beregnet til både sart og uren hud. Og det har hjulpet så meget! I hvert fald i mit ansigt, som dog er det vigtigste område af dem alle.

Min hudpleje rutine.

Jeg starter altid med at vaske mit ansigt. To gange om ugen, bruger jeg også en ansigts scrub. Jeg renser altid mit ansigt om morgen efter mit bad, og om eftermiddagen når jeg kommer hjem fra arbejde. På den måde er jeg sikker på at jeg altid har et rent ansigt og får skyllet makeup rester af. Herefter tager jeg Cleanacne Micellar Water på en vatrondel, og fordeler det i hele ansigtet, samt hals og nakke. Mens det tørrer ind i huden, bruger jeg en øjencreme under øjnene, for at friske dem en smule op. Når mit ansigt er næste tørt, sprayer jeg lidt Termalkildevand i hovedet. Dette lille vidunder, kan bruges til utallige ting. Både til kløende og irriterende hud, men også til at rense sår eller som en forfrisker til en træt ansigt. Til sidst slutter jeg af med Cleanacne Expert, der er en let dagcreme til mild og moderat urenhed. Den er meget let i konsistensen og tørrer derfor hurtigt ind i huden.

Om aften gentager jeg samme proces, her bruger jeg dog en ansigts olie i stedet for en dagcreme. Men det er faktisk det eneste jeg har gjort ved min hud i snart en måned nu. Og jeg kan virkelig se store forbedringer og jeg er helt vildt imponeret over effekten af deres produkter.

Jeg var også så heldig at være inviteret med til et event med Avéne, hvor vi alle fik en gratis hudkonsultation og en lækker Goodiebag med hjem. Jeg har endnu ikke stiftet ordenligt bekendtskab med alle produkterne, da jeg venter til at jeg har brugt de andre op med at starte på en ny rutine. Men jeg har da taget hul på et par af dem, som jeg virkelig elsker.

Blandt andet bruger jeg deres DermAbsolu Tinted Cream hver morgen. Nu har jeg ikke brugt foundation i mange år, men nøjes altid med en BB cream og lidt concealer. Men efter min hud er gået lidt amok, er jeg hoppet på denne lette creme med en smule farve. Det er ikke fordi den har en stor dække evne, men den giver lidt glød til huden, hvor jeg her dækker de værste urenheder med en concealer. Det har virket rigtig fint for mig, og jeg er rigtig glad for den!

Så jeg har altså ikke rigtig så mange anbefalinger om deres DermAbsolu linje endnu. Men det lyder som nogle rigtig lækre produkter, og jeg glæder mig til at komme rigtig i gang med at teste dem også.

Kender du noget til Avéne?