5 makeup favoritter

in Skønhed, januar 10, 2019

Jeg må indrømme at det ikke er meget makeup, jeg får brugt under min barsel. De fleste dage er all natural, hvor makeup bliver gemt til de dage, hvor jeg forlader huset i længere tid end bare at gå en tur med Manny eller turen til Netto. Det er dog ikke så tit at jeg kommer ud mere, da det simpelthen er ved at være for besværligt i forhold til graviditeten, der efterhånden tager en del på min krop og mine kræfter.

Apropos graviditet, så er der altså kun 64 dage til terminsdato. 64 dage! Små to måneder til at hele vores hverdag bliver vendt på hovedet. Og jeg glæder mig simpelthen så meget. Selvom selve dagen er noget jeg helst bare vil have overstået, da tanken om fødsel stadig ikke huer mig gevaldigt. Men nu nok om det!

Da vi flyttede ind i vores hus i august måned, så jeg det også som en mulighed for at få ryddet ud i min beauty sektion. Alt fra makeup til rense produkter, blev gået igennem for kun at beholde de ting som jeg virkelig kan lide og rent faktisk bruger regelmæssigt. Og det har også gjort det meget nemt for mig at have et overblik over de makeup produkter jeg ofte hiver fat i, når jeg skal lægge en makeup. I mange år har min makeup routine ikke taget mere end ti minutter og det holder jeg stadig på. Jeg går meget op i ‘naturlig skønhed’, og disse fem produkter er med til at fremhæve mine bedste sider.

BB creme fra Garnier.
På den gamle blog (læs: kaffeogkjoler.dk, som jo blev hacket..) fortalte jeg tit om dette produkt. Og med god grund. Jeg har ikke brugt foundation i mange år efterhånden, men holder mig altid til denne BB creme. Jeg tror at det er min fjerde af netop denne nu? Så det er rimelig safe to say, at jeg virkelig elsker den. Den giver jo ikke en fuld dækning af eventuelle urenheder som man kan have i huden – hvilket jeg ellers godt kunne have brugt, de dage hvor graviditets hormonerne går helt amok – men jeg synes faktisk ikke at det gør noget, at man kan se et par små fejl. For vi kan alle døje med uren hud, det er ikke så unaturligt. De fleste dage bruger jeg faktisk bare lidt concealer under øjnene, men hvis jeg synes at min hud mangler lidt ekstra, bruger jeg denne BB creme til at få en smule farve i huden igen.

BROWdrama fra Maybelline.
I mine spæde teenage år, gik jeg nærmest ikke op i mine bryn. Jovist, jeg plukkede dem en gang i mellem, for at de skulle holde en nogen form, men det var også det eneste jeg gjorde ved dem. Nu er det en helt anden historie. Jeg kan lade mine bryn gro i mange dage, for at få lidt fylde på dem og jeg børster dem altid igennem, og bruger en “brow mascara” (i mangel på bedre ord) til at holde brynene på plads. Førhen kunne jeg også finde på at fylde dem ind med noget pudder eller en blyant, man efterhånden er de vokset i så fin form, at de kun behøves at sættes lidt på plads. Jeg føler helt at jeg har glemt noget i mit look, hvis ikke jeg også lige sørger for mine øjenbryn. De har en ret stor betydning for ens ansigts form, hvis du spørger mig.

Cha Cha Tint fra Benefit.
Også et produkt som jeg før har snakket meget om på den gamle blog. Og igen et produkt, som jeg har brugt i mange år. Faktisk vil jeg mene at det var Emma Martiny, der en gang lavede en video om hendes makeup favoritter, hvor hun netop nævnte denne lille sag. Og hendes ord var så rosende, at jeg var nødt til at prøve den selv. Hvilket klart var en god beslutning. Det er en lille fætter med flere formål. Du kan både bruge den til lidt farve i kinderne, i stedet for en blush. Men du kan også bruge den på læberne som en let tint, i stedet for en læbestift. Og jeg bruger den dagligt til begge dele. Den fås selvfølgelig i flere farver, hvor jeg har valgt den lidt mere orange farve. Men når den bliver blendet ud på huden, er den simpelthen så smuk og farven passer perfekt til min lyse hud tone. Men så igen, hvem passer peach ikke til??

Scandaleyes Reloaded fra Rimmel London.
Hånden på hjertet, så er dette ikke min absolutte yndlings mascara. Den er på anden pladsen. Og første pladsen går til Better Than Sex fra Too Faced. Men da vi de seneste par måneder virkelig har skulle spare – for både at få råd til det nye hus, møbler, baby og bil – så har jeg valgt en mascara til under 100,- i forhold til den anden, der koster på den gode side af 200,- MEN jeg vil så dog sige, at denne mascara også kan gøre jobbet. Og endda rigtig godt. Den klumper ikke. Giver fylde til vipperne. Og holder længe på vipperne. Selv med et par hormon tårer (ofte til en video af bryllup eller hundehvalpe) så formår den at holde fint på plads.

Saint Pinky Nude fra Lipstick Queen.
Jeg går slet ikke med læbestift, så tit som jeg egentlig gerne vil. Det ser så flot ud, men der er også bare lidt mere vedligmeholdelse igennem dagen, end en almindelig læbepomade. Men hvis vi skal til noget specielt, eller jeg skal på et lille photoshoot, så kan jeg godt lide at friske looket en smule mere op. Blandt andet ved at bruge en læbepomade. Dog er jeg stadig ikke så komfortabel med læbestiftens intense farve, at jeg bruge en, der er mørkere end en klassiske nude. Jeg fandt denne fra Lipstick Queen for lang tid siden, og jeg synes stadig at det er en utrolig smuk farve, der både virker godt til almindelige dage men også er perfekte til et lidt finere event.

Så det var mine fem makeup favoritter. Produkter som jeg oftest hiver fat i, både til hverdag og til fest.
Hvad har du af makeup favoritter?