3 forårs favoritter

in Skønhed, februar 19, 2019

Halli-halløj! Så var der endelig et nyt indlæg på bloggen igen. Og det er da bestemt ikke fordi, jeg ikke har haft lyst til at opdatere bloggen en gang i mellem. Nej, jeg har bare ikke haft tid. Eller overskud for den sags skyld. Det er ikke nemt at have en baby – og jeg tror endda at vi (indtil videre) er rimelig heldige, da Oskar stadig er en præmature baby og derfor sover rigtig meget, og ikke har så udviklede lunger endnu, at han kan græde hele dagen lang. Men ak. Det skal da nok komme. Lige nu kører vi den famøse “easy model” (det kan du lige google, hvis du ikke kender til dét) hvilket vil sige, at jeg skal op hver tredje time for at skifte ham, amme ham og pumpe ud fra mælkebaren. Så kan du selv regne ud hvor meget sammenhængende søvn det kan blive til. Jeg er en smule træt.

Men jeg vil dog sige, at jeg faktisk har overraskende meget energi, når man tænker på at jeg kun sover små 4-5 timer om dagen (ikke om natten, for det kan ikke lade sig gøre..) I dag har jeg da slet ikke taget en lur sammen med Oskar, og det er da en sejr i sig selv. Måske min krop er ved at vænne sig til, at den de næste mange år, ikke får så meget søvn som den ellers er vant til?

Anyway. Det er slet ikke det, som det skal handle om i dag. Et baby indlæg, kan jeg jo altid lave. I dag tager jeg nemlig hul på foråret, der jo er lige rundt om hjørnet. Og jeg glæder mig meget til at vi går ind i den næste årstid! Det betyder nemlig at Oskar rammer sin egentlige termins dag, og derfor kan komme en tur i barnevognen og få lov til at hilse ordentligt på vores hund – og så endte det alligevel med at handle om baby igen. Ja undskyld, men det må være enhver mors forbandelse. Alt kan drejes hen på baby snak.. Men min tanke var at dele mine tre yndlings produkter, som jeg synes vil passe godt til de kommende varme grader og lysere dage.

ISADORA cover up stick ‘n brush. Jeg går ikke med så meget makeup til daglig – og især ikke her i løbet af barslen, hvor jeg ikke har haft makeup på i en lille måned nu. Samtidig prøver jeg også at bruge så lidt makeup på huden som muligt, da jeg ofte har erfaret at det giver mig uren hud. Så i et par år, har jeg kun brugt en BB creme og lidt concealer på huden. Og på det sidste har der kun været tid til concealer, hvor den her lille skønhed kommer ind i billedet. Det er nemlig en foundation og concealer i en, jeg bruger den dog kun som concealer til at dække urenheder og render under øjnene. Det smarte ved den, er helt klart den lille børste i den ene ende, der gør påføringen utrolig nem. Og det er super nemt at blende produktet ud på huden med børsten. Et ekstra plus, er at der er solfaktor i – nu hvor solen så småt begynder at pippe frem, så er det jo vigtigt at huske sol beskyttelsen. Også selvom det bare er i de små.

ESSIE resort fling. Yndlings neglelakken i gennem mange måneder. Jeg har ikke så mange neglelakker tilbage. I vejen til minimalisme, smed jeg en hulens masse lakker ud og har kun gemt dem, som jeg absolut elsker. Og den her er bestemt en af dem.Den kræver tre lag, for at få den samme farve, som man kan se i flasken, men den holder også længe på neglen. Hvilket jeg egentlig synes at alle Essie’s lakker gør, og jeg har også kun lakker fra Essie. Andre end mig, der elsker deres mærke? Resort Fling er virkelig en “sommer” farve og den gør mig helt glad i låget, bare af at kigge på den. Den minder mig om sol og sommer. Sand strande, blåt vand, farverige drikke og eventyr. Og det er derfor at jeg går med den så ofte jeg kan. Især her til foråret, hvor naturen begynder at blomstre igen og sommeren er inde for en overskuelig rækkevide.

BENEFIT cha cha tint. Første gang jeg hørte om dette produkt, var faktisk igennem Emma Martiny, der nævnte den i en favorit video (hvis jeg husker korrekt, det er et par år siden efterhånden) og jeg købte min første i Tyskland og har elsket den lige siden. I starten blev jeg lidt bange for den meget orange farve, men ligeså snart den bliver blendet ud, så ser den bare fantastisk ud! Jeg bruger den både til kinderne, som en fin glød. Men også til læberne, da den også kan bruges til læbe tint. Jeg er ikke så meget for læbestift, så den her er et super alternativ for mig, da jeg får den smukke farve fra en læbestift, men farven holder meget længere – efter min mening. Og så smitter den ikke af over det hele. Jeg mener at dette er min tredje, så det må sige lidt om hvor meget jeg faktisk elsket dette produkt. Den er lidt til den dyre side, men til gengæld holder en lille flaske også i mange, mange måneder. Og er generelt bare alle pengene værd! Den findes også i et par andre farver, men den orange farve passer perfekt til mig – og er generelt bare virkelig flatterende på de fleste hudtyper.

Personligt behøver jeg ikke andet end disse tre produkter, for at kunne klare mig hele foråret igennem. Jeg er stor fan af det naturlige look og minimal makeup, så det er virkelig perfekt hverdags makeup for mig. Så er det også et plus, at jeg kan gøre mig klar på kun få minutter.

Har du nogle skønheds favoritter til foråret?